Від раку шлунку і кишечника потрібно обов’язково є 7 спецій

2

Про користь спецій розповіла фахівець з харчування Ірина Вороніна. Давно доведено, що багато спеції можуть творити дива. Вони відмінні антиоксиданти, завдяки чому допомагають організму захиститися від серйозних захворювань. У онкохворих вони навіть збільшують шанс ремісії і прискорюють процес одужання. Тому від раку шлунка, кишечника та інших органів ШКТ потрібно обов’язково є 7 спецій.

Імбир
Його корисно вживати як в свіжому, так і сушеному вигляді. Дослідження довели його ефективність при раку шлунка.

Розмарин
Має протизапальну властивість, заспокоює шлунок. Також корисний для профілактики злоякісних пухлин і тим людям, які різко схудли і втратили апетит.

Куркума
Ця спеція відомий антиоксидант. Завдяки своїм протизапальним властивостям захищає від ракових новоутворень.

Червоний перець чилі
Містився в цій приправі капсаїцин є природними знеболюючим. Крім того, ефективно допомагає травленню і обміну речовин.

Часник
У цьому овочі багато селену, сірки, флавоноїдів і аргініну. Вживання часнику в свіжому або сушеному вигляді (в меленої приправі) зменшує ризик появи пухлини шлунка, товстої кишки, стравоходу і підшлункової залози. Крім того, останні дослідження показали, що він гарний у боротьбі з раком грудей.

М ята перцева
Відома своєю ефективністю при діареї, спазмах, метеоризмі, роздратування кишечника і отруєннях. Ця травичка допомагає розслабляти м м’язи органів ШКТ і покращує відтік зайвої жовчі. М’яка ятний чай онкологи радять пити людям, страждаючим від раку органів травної системи. Корисна м ята буде і тим, хто регулярно стикається з розладами шлунка.

Ромашка
Всім відомо, що ромашковий чай заспокоює і допомагає заснути. А відвар цієї рослини, приготований для полоскання, онкологи радять вживати для загоєння виразок у роті, які виникають із-за променевої та хіміотерапії. Корисна ромашка і тім, що допомагає гладкої мускулатури кишечника розслаблятися, а шлунку спазмувати…..