Десять чудових продуктів молодості для харчування після 40 років

6

Ці продукти мають у своєму складі речовини з омолоджуючим ефектом. У раціоні жінок після 40 років вони будуть як не можна до речі.

Авокадо. У його плодах міститься високий рівень вітаміну E і антиоксидантів, що поліпшують стан шкіри і волосся. Також в авокадо присутній фолієва кислота, стимулює регенерацію клітин шкіри.

Брокколі. Чудовий джерело антиоксидантів (вітаміну С і бета-каротину), що забезпечують гарний вигляд шкіри, нігтів і волосся.

Кориця. Додавайте її в ранкову кашу або напої – така добавка допомагає підтримувати відчуття енергії.

Темний шоколад. Шоколад, в якому не менше 70% какао, покращує травлення, забезпечує шкірі гарний колір, а волоссю блиск.

Виноград і червона капуста. Плоди фіолетового кольору забезпечують організм поліфенолами, одним із ефектів яких є запобігання зморшок.

Квасоля. Квасоля містить величезну кількість білка, неодмінний компонент будь-якої «дієти молодості». Крім того, бобові нормалізують гормональний фон і збільшують рівень заліза в крові.

Часник. Завдяки його вживання поліпшується циркуляцію крові, що допомагає організму швидше вимивати токсини і робить менш виражений целюліт.

Спаржа. Ще один продукт для боротьби з проявом целюліту. Спаржа стимулює кровообіг і прискорює процес виведення з організму токсинів, які призводять до виникнення целюліту.

Молоко. Чим ближче до 50 років, тим активніше йде на спад м язова маса. Регулярне вживання молока уповільнює цей неприємний, асоційований зі старінням процес.